Meer

Het Arsenaal

Vlissingen

Het Arsenaal in Vlissingen, voor een geweldig uitje in Zeeland

Voor een fijn dagje weg met de kinderen, een familie-uitje of kinderfeestje in Zeeland, is Het Arsenaal in Vlissingen een goede bestemming: het grootste piratenpark van Nederland. Niet alleen voor kinderen, in dit zeeroversnest is er voor jong en oud van alles te zien en te beleven!

Bij Het Arsenaal kun je ontdekken hoe het leven eraan toe ging in de tijd van de piraten. In de spectaculaire piratentheatershow ‘Naar de haaien’ beleef je de avonturen van onze stoere piraten, die aangespoeld zijn op ‘schateiland Mogi’. Laat je voorbereiden op het échte piratenleven. Kun jij enteren? Een kanon afvuren? Of schieten? Doorsta de piratentest en ga als piraat op avontuur.
In het piratenhol, waar het woeste piratenleven met een beetje humor wordt uitgebeeld, vind je feestvierende skeletten, Harrie de Haak, zeelieden zonder manieren en ervaar je wat ‘zeebenen’ zijn. Zodra je aan boord stapt van de scheepssimulator begint het echte werk. Hier ervaar je een bloedstollende zeeslag. Durf jij dat aan? Kom dan vooral naar Het Arsenaal.

Leuk en leerzaam uitje: de grootste verzameling zeedieren van Zeeland

In ons leerzame attractiepark is een uitgebreide collectie Noordzeevissen in schitterende aquaria te bewonderen. Je kunt oog in oog staan met een echte haai. Aai zelfs de roggen en haaien en ga op avontuur in onze onderwaterwereld en tropische zaal, met maar liefst vier grote aquaria. Ontelbare felgekleurde tropische vissen zwemmen hier in een natuurgetrouwe omgeving rond. En in onze Garra Rufa bak zwemmen visjes, die je handen schoon poetsen! Ervaar bij ons dit wonderlijke gevoel.

Regelmatig zijn er rondleidingen en voederdemonstraties.