Piratenpark

Attracties

Attracties

Piratentheater: Bekijk de piratenfilm “A pirate adventure”.

De Talking Head: Een hoofd op een kussen? De Talking Head kom je als eerste tegen in Het Arsenaal.

Touwslagerij Michiel de Ruyter: Beleef zelf hoe vroeger touwen werden gemaakt in de touwslagerij “Michiel de Ruyter”.

Schuimers & Schavuiten: In deze expositie leer je hoe de piraten leefden. Je staat oog in oog met een aantal piraten uit het verleden, waaronder Kapitein Zwartbaard.

Griezelen in het Piratenhol: Alles gezien en gedaan op de bovenste verdieping? Dan daal je af naar het Piratenhol. Houd elkaar maar stevig vast, want dit wordt echt griezelen

Scheepskade & Kombuis: Op de scheepskade & kombuis ervaar je hoe het binnenin een schip er aan toe ging/gaat.

De verovering van de Bird Galley: Het is 1705, er ligt een Engels koopvaardijschip voor anker in een baai, vlakbij Sierra Leone. Het schip heet de “Bird Galley” en heeft al een lange reis gemaakt.

Scheepsimulator. De Wraak van Kapitein Zwartbaard: Zwartbaard is terug en hij is voor niets of niemand bang, zelfs niet voor een Albatros. Op de scheepssimulator kies je samen met Zwartbaard het ruime sop en beleef je de wildste piratenavonturen.

Shooting Gallery: Een echte piraat is natuurlijk een geweldig schutter. Zoek alle doelen op, leg aan, richt en VUUR… Als je een doel geraakt hebt, komt er altijd een verborgen schat tevoorschijn. Nieuwsgierig geworden?

Great Barrier Reef Aquarium: In onze nieuwe “Great Barrier Reef” aquarium zijn de mooiste dieren van onze onderwaterwereld samengebracht in een natuurgetrouwe biotoop.

Scheepssimulator

Scheepssimulator

De wraak van kapitein Zwartbaard

scheepssimulator

Zwartbaard is terug en hij is voor niets of niemand bang, zelfs niet voor een Albatros. Op de scheepssimulator kies je samen met Zwartbaard het ruime sop en beleef je de wildste piratenavonturen. Een storm op zee, een achtervolging en een heldhaftig vuurgevecht. Komt Kapitein Zwartbaard ongeschonden uit deze strijd of lijden jullie samen schipbreuk?