Arsenaalplein 7, 4381 BL Vlissingen
info@arsenaal.com
+31 (0) 118 415400

Zee-aquarium

Schatvijver

Bij de schatvijver moet je wel oppassen: krokodillen en piraten gaan niet altijd samen. Kapitein Haak had hier ook altijd last van.

Potvis Expo

Aangespoeld op Ameland. Verplaatst naar Het Arsenaal en hier tentoongesteld. In de Potvisexpo leer je van alles over het grootste roofdier ter wereld.

Tropische Onderwaterwereld

Ontdek jij Nemo of een van zijn vriendjes of vriendinnetjes? In de tropische bassins zwemt een bont gezelschap van allerlei vreemde wezens.

Piranha’s

Bloeddorstige monsters? De piranha's in Het Arsenaal kijken je recht aan. Ontdek zelf het karakter van deze vissen!

Noordzee onderwaterwereld

Het Arsenaal heeft de grootste verzameling zeedieren in zeeaquaria van Zeeland. Hier zie je de wonderlijkste dieren uit de Noordzee.

Zeelab

In het Zeelab kruip je in de huid van de bioloog. Hier zie je haaieneieren in verschillende stadia, babyhaaien, babyzeekatten en nog veel meer jonge dieren

Aanraakbassin

Het aanraakbassin is ook wel dè attractie van de onderwaterwereld. Je kan hier namelijk roggen en haaien aaien.

Oceaantank/Zeeaquarium

De grootste haaien in Het Arsenaal leven in de oceaantank, vergezeld door de pijlstaartroggen. En zeebaarzen, zo groot heb je ze nog niet eerder gezien.

Onderzeeër

Je daalt af met de onderzeeër naar de donkere dieptes. Druk op de knoppen en duik naar beneden. Kijk eens naar buiten: je zal je verbazen welke wezens je allemaal voorbij ziet zwemmen.

Garra Rufa – Poetsvisjes

Ervaar de poetsvisjes in Het Arsenaal! Deze visjes, ook wel Garra Rufa genoemd, poetsen je handen schoon. Probeer het zelf maar!